Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vozio 181 km na sat

  U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.

  Po dvije su se dogodile na području Osijeka i Našica, a jedna na području Đakova.

  Jučer, 2. siječnja na području ove policijske uprave u prometu su zatečena dva vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

  Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača policijski službenici evidentirali su u 22,30 sati u Dubrovačkoj ulici u Osijeku, kada su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 57-godišnji hrvatski državljanin, koji je upravljao osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,58 promila.

  U 19,39 sati na državnoj cesti broj 7, na zapadnoj obilaznici između Darde i Švajcarnice, 41-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom marke „Porsche Cayenne 3.0 D“ i kretao se brzinom od 181 kilometar na sat, van naselja, na dijelu ceste gdje je brzina ograničena na 90 kilometara na, a prekoračenje brzine je utvrđeno laserom.

  Vozaču je izrečena novčana kazna u iznosu od tri tisuće kuna i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od jednog mjeseca.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog