Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prodane još dvije Pan-Trgoprometove nekretnine

  Danas je nastavljena javna dražba Pan Trgoprometovih nekretnina, a kako doznajemo od Nikole Sabljaka, opunomoćenika stečajnog upravitelja Tihomira Zeca i odvjetnika u Odvjetničkom uredu Zec, ponude su stigle samo za dvije nekretnine.

  “Na današnjoj dražbi nastavljena je prodaja nekretnina Pan Trgoprometa, a predmetom prodaje bili su poslovni objekti Metalija-Color po cijeni 1.358.464,61 kn, poslovni objekt Semeljci 50.712,15 kn, poslovni objekt Roma po početnoj cijeni 1.772.679,83 kn, poslovni prostor Sjever po početnoj cijeni od 767.701,32 kn te samoposluga Šumeće po početnoj cijeni 56.754,02 kn. Za današnju dražbu pristigle su samo dvije ponude, odnosno dvije jamčevine su uplaćene i to za Metaliju i Color te je taj poslovni objekt prodan po početnoj cijeni kao i  poslovni objekt Semeljci “, izajvio je odvjetnik Sabljak.

  Nekretnine koje nisu prodane ponovno će se naći na dražbi za mjesec dana, ali po umanjenoj cijeni, a stečajni upravitelj zadržava pravo, kako je pojasnio odvjetnik Sabljak, da po dobivanju zapisnika s današnje dražbe prihvati ili ne prihvati ponude za ove dvije nekretnine i o tome se pismeno očituje kupcima i ponuditeljima.

  Vlasnici danas prodanih nekretnina dužni su u roku od 45 dana uplatiti punu cijenu koju su ponudili za kupljene nekretnine.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog