Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Jeftiniji bezreceptni lijekovi, pelene, dječja hrana …

  Smanjenje stope PDV-a sa 25 na 5 posto, koje je stupilo na snagu 1. siječnja, utjecalo je na znatno smanjenje cijena bezreceptnih lijekova i drugih preparata, doznajemo od magistre Ljiljane Varnice, voditeljice Centralne ljekarne Đakovo.

  “Pojeftinio je veliki broj bezreceptnih biljnih lijekova koji se koriste za kašalj, uro infekcije, bolesti žuči, jetre, preparati za smirenje, za regulaciju stolice., a osim tih bezreceptnih biljnih lijekova, pojeftinili su i lijekovi za liječenje prehlade što je sada vrlo aktualno. Isto tako, pojeftinili su i određeni analgetici i antipiretici, ali i proizvodi za iskašljavanje, sve vrste antacida za želučane probleme, dječja hrana i pelene, antireumatski gelovi i gelovi za vene, a pojeftinile su i sve vrste pastila za grlo”, pojašnajva voditeljica Centralne ljekarne Đakovo mr. Ljiljana Varnica.

  S obzirom da je sezona gripe na vrhuncu te da epidemiolozi i dalje savjetuju cijepljenje, posebno rizičnim skupinama, Centralna ljekarna na korzu osigurala je i dodatne količine četverovalentnog cjepiva protiv gripe, a cijena mu je oko sto kuna.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog