Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bučno i veselo u 2019.

  Silvestarska noć u Đakovštini protekla je veselo i bučno, uz vatromet i petarde kojih je najviše bilo oko ponoći, odnosno u posljednjim minutama stare i u prvim minutama nove 2019. godine.
  U policiji ocjenjuju da je noć protekla uglavnom mirno, uz nekoliko dojava građana u vezi pirotehnike i glasne glazbe, a jutros i jednog ozljeđivanja u jednom ugostiteljskom objektu.
  Ozbiljnijih posljedica, kako doznajemo, nije bilo.

  Tijekom protekla 24 sata Centar 112 Osijek zaprimio je ukupno 355 poziva, od toga 52 za hitnu medicinsku pomoć, 54 za policiju i 7 poziva za vatrogasce.
  Na području Osječko-baranjske županije zabilježeno je 7 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Po dvije su se dogodile na području Osijeka i Đakova te po jedna na području Baranje, Donjeg Miholjca i Našica.
  Najviše posla imali su vatrogasci koji su u Dalju intervenirali zbog dimnjaka koji je eksplodirao i urušio se, u Osijeku su gasili požar stalka za rakete, a u Donjem Miholjcu gasili su gasili požar pirotehničkih kutija.
  Posla su imali i djelatnici Cestinga zbog niskih temperatura i kiše koja je sinoć padala pa su posipali kolnik, izvijestio je Centar 112.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog