Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Strukovnoj školi priznanje HRT-a za školski vrt

  I ove godine Srednja strukovna škola Antuna Horvata dobila je priznanje Hrvatske radiotelevizije, projekta “Najljepši školski vrtovi”, a riječ je o Priznanju za poseban doprinos vrtnoj kulturi i vještini.
  Podsjetimo se, prošle je godine vrt Srednje strukovne škole osvojio 2. nagradu za najljepši školski vrt u Republici Hrvatskoj te se, zajedno s vrtovima koji su bili osvojili prvo i treće mjesto, nije mogao kandidirati za glavnu nagradu i ove godine, već samo za priznanja u nekoliko kategorija.
  Priznanje je u ime Škole na pozornici Studija Zvonimira Bajsića primio ravnatelj Mirko Ćurić u pratnji učenica i učenika te nastavnika Henrijete Matković, Jadranke Mergeduš i Nikoline Rimac. Rezultat je to kontinuiranih i raznolikih aktivnosti na uređenju vrta, među kojima se u 2018. godini mogu izdvojiti zelena katedrala  (topiari od kaline u obliku katedrale), školski ulaz u duhu slavonske tradicije, sezonsko cvijeće u šokačkim kišobranima (dvjema limenim žardinjerama u obliku kišobrana), ali također treba spomenuti uređen cvjetnjak, travnjak i arboretum, kao i plastenike.
  Zainteresirani dodjelu nagrada mogu pratiti 2. prosinca na 2. programu Hrvatske televizije.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog