Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Najbolje pivo Petra Zrakića

  Đakovački pivar Petar Zrakić sa svojim pivom Black Rye IPA osvojio je prvo mjesto na sinoć održanom III. Festivalu piva đakovačkih pivara koji je održan u prostorijama DVD-a. Drugo mjesto pripalo je Zdravku Mijatoviću i Ivanu Nikačeviću za pivo Witbier, a treći je Željko Sabljić Kiki s pivom India Pale Ale. Svi nagrađeni pivari su iz Đakova.
  U natjecanju je sudjelovalo 8 pivara iz Đakova, Požege i Slavonskog Broda koji su posjetiteljima ponudili 20 različitih stilova piva, a o plasmanu proizvođača domaćeg piva odlučivali su posjetitelji kojih je bilo oko 260.
  Tijekom večeri organizirano je i natjecanje u brzom ispijanju piva. U muškoj konkurenciji pobjednik je Igor Poljak, a “najbrža kriglica” je Ana Samardžić.
  Treći festival piva đakovačkih pivara, ako je suditi po broju natjecatelja i posjetitelja, ali i atmosferi koja je sinoć vladala u DVD-u, pokazao je da se đakovačka pivarska scena ustalila te da postoji veliko zanimanje za pivom proizvedenim u kućnoj radinosti. Time je u potpunosti ostvaren cilj organizatora koji ističu da je “Festival piva đakovačkih pivara zamišljen kao dogđaj koji će okupiti pivare i ljubitelje craft piva na prostoru grada Đakova i šire te edukacijom i zanimljivim programom potaknuti zanimanje posjetitelja za kvalitetnim pivom i time proširiti pivsku kulturu u gradu Đakovu”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog