Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Načelnik PP Đakovo Rudolf Kolarić: “Đakovo je siguran grad”

  Đakovo je siguran grad, konstatirao je gostujući u današnjoj emisiji “Izravno” Rudolf Kolarić, načelnik Policijske postaje.

  “Đakovo je siguran grad. Stojim iza toga definitivno što se tiče svega i stanja u prometu i stanja kriminaliteta. Imali smo nekakvih djela vezanih uz teške krađe provaljivanjem, nešto smo riješili, a nešto ćemo idućih nekoliko dana jer smo na dobrom putu da riješimo i to, ali sve u svemu Đakovo je siguran grad. U listopadu smo imali 18 teških krađa, kaznenih djela, ali smo krajem listopada i početkom studenoga isto toliko i riješili. Imamo još nešto iz prijašnjeg razdoblja, ali radimo na tome…”, kaže načelnik Kolarić.

  Da je Đakovo siguran grad govori i smanjenje kaznenih djela koje je evidentno unazad nekoliko godina, tvrdi načelnik PP Đakovo.

  “Ukupan broj kaznenih djela se unazad pet, šest godina prepolovio . Naime, negdje 2009. godine imali smo na godišnjoj razini prijavljeno od 1.100 do 1.400 kaznenih djela , a sada je ta brojka između 500 i 700, znači prepolovljen je broj kaznenih djela koja se dogode na našem području”, istaknuo je Kolarić.

  Policija je, kako ističe načelnik, svoj dio posla odradila i u aferi “John Smith” i slučaj je proslijeđen Državnom odvjetništvu koje provodi daljnje izvide.

  A, što kažu građani – je li Đakovo siguran grad?

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog