Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • MC Plus ima novi prekrasan salon laminata, a studeni obiluje akcijama!

  Za trgovine građevinskog materijala nerijetko se vežu predrasude da su to veliki, bezlični prostori pretrpani robom u kojima se teško snaći, no, kada uđete u MC Plus prodajne prostore, uvjerite se da takvim razmišljanjima nema mjesta. Već pri ulazu u MC Plus poslovnicu u Đakovu, naići ćete na ljubazno i stručno osoblje koje će vas provesti kroz salon i pomoći pri odabiru svega što vam je potrebno za planirane građevinske zahvate. Na tržištu su prisutni više od 10 godina, od kako su otvorili 20.000 četvornih metara skladišnog prostora u Donjem Stupniku nedaleko Zagreba, a svoju prvu poslovnicu izvan matične tvrtke otvorili su baš u Đakovu 2011. godine. S krilaticom „Mi gradimo s vama“ pronašli su svoj put do kupaca i potvrdili se kao pouzdan partner.

  U prodajnom asortimanu imaju kompletan građevni materijal za „grubu“ gradnju, zatim sve za suhu gradnju, fasade, krovne pokrove, podove, dimnjake, termoizolaciju, hidroizolaciju, vijčanu robu, alate, boje i lakove, betonsku galanteriju… Sve to može se pronaći i u đakovačkoj poslovnici, u Preradovićevoj 200.

  Ono što đakovačku poslovnicu čini posebnom je novouređeni salon laminata! Laminati su suvremene podne obloge, koje zbog pristupačne cijene i atraktivnog izgleda te brzog postavljanja i lakog održavanja postaju sve prisutniji u stambenim i poslovnim prostorima. Stoga i ne čudi što je i u đakovačkom MC Plusu laminat podignut na pijedestal i što mu je osiguran zaseban salon. Izloženi su i poslagani tako da ih kupac vrlo lako može zamisliti i u vlastitom prostoru. Voditelj poslovnice Mladen Glušac spremno će pri odabiru pomoći stručnim savjetom.

  – Nudimo doista veliki izbor laminata renomiranih proizvođača, različitih boja i profila, koji u svaki dom unose dašak elegancije i ljepote. MC Plus daje bezbroj mogućnosti, tako da svaki kupac može kreirati svoj stil. Novo u ponudi je Kronotex laminat njemačkog proizvođača, čije su odlike velika čvrstoća, dug vijek trajanja, lijep i moderan izgled, te jednostavno održavanje, naglašava Glušac.

  Laminat debljine 7 do 12 mm može se pronaći već za 39,15 kuna za m2, a tu je i sva popratna oprema, lajsne i drugo. Pozornost privlači i veliki izbor vrhunskih keramičkih pločica, koje oduševljavaju različitim bojama, uzorcima i veličinama. Elegantan i savršen dom? Uz toliku ponudu u MC Plusu, zaista je moguće!

  I za kupce ništa manje važno – studeni u MC Plusu obiluje akcijskim cijenama za gotovinsko plaćanje! Gipskartonska ploča Knauf original, debljine 12,5 mm ima cijenu od samo 13,99 kuna/m2, Maxima fleksibilno ljepilo za keramičke pločice, 50,00 kuna vreća, Semmerlock rubnjak 8 cm, 25,00 kn komad i tako dalje…


  I nakon svega, ne preostaje nam ništa drugo već slijediti njihov poziv: Akcija ponovo za sve vas! Adresu znate pa krenite do nas!… I uputiti se u MC Plus Đakovo, Preradovićeva 200 i tamo kupiti sav materijal za građenje i opremanje!

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog