Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Arhitektima Rechner međunarodna arhitektonska nagrada

  U konkurenciji projekata pristiglih iz cijelog svijeta, đakovačko-osječki arhitekti Bruno i Predrag Rechner za projekt i realizaciju Gradske tržnice Vukovar nagrađeni su internacionalnom arhitektonskom nagradom za najbolju europsku poslovnu zgradu (2A architectural award 2018.).

  Ta internacionalna arhitektonska nagrada promovira uspješna arhitektonska djela i njihov doprinos suvremenoj arhitekturi u kontekstu različitosti kultura, identiteta, ideja i iskustava.

  Dodjela nagrada, kojoj je prethodilo nekoliko koraka žiriranja radova, održana je u Barceloni u Institutu za naprednu arhitekturu te je njihov rad u kategoriji najbolja europska poslovna zgrada osvojio prvu nagradu. Druga nagrada otišla je u Austriju, a treća u Španjolsku.

  Nagrađeni arhitekti Bruno i Predrag Rechner ne kriju zadovoljstvo što su dobili priznanje struke za vrijedan i uporan rad, posebno što se radi o realizaciji u Vukovaru, kojemu su, kako ističu, “na ovaj način dali svoj skromni doprinos ljepšem i ugodnijem životu u tom herojskom gradu”.

  Foto: Romulić&Stojčić

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog