Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uništeno više od 4 tone droge

  U proizvodnim pogonima, odnosno visokoj peći tvrtke Našicecement danas je spaljeno više od četiri tone raznih vrsta droge zaplijenjenih i oduzetih u gotovo tisuću raznih slučajeva.

  Spaljivanju je bio nazočan i Željko Petković, ravnatelj Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Vlade RH koji je izjavio da je vrijednost uništene droge na ulici oko 90 milijuna kuna. Čulo se također da je u Hrvatskoj registrirano između sedam i osam tisuća ovisnika.

  Uz djelatnike policije i vještake Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještaćenja “Ivan Vučetić, spaljivanju droge bila je nazočna i Jana Špero, pomoćnica ministra pravosuđa te Ljubica Tomašek, predsjednica Povjerenstva za uništavanje oduzetih droga koja je naglasila da je među uništenom drogom 3.800 kilograma marihuane, 120 kilograma heroina, a ostalo su druge droge. Najveća količina marihuane pronađena je u akvatoriju Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, nešto više od 2 tone.

  Dražen Rastović, voditelj Odjela kriminaliteta droga Ministarstva unutarnjih poslova, istaknuo je da se policija “svakodnevno bori sa tim društvenim problemom koji je internacionalan, ali i problem svake obitelji, svakog kvarta i svakog grada te da policija surađuje sa Carinom i drugim nadležnim državnim institucijama, ali i međunarodnim organizacijama i drugim državama”.

  Foto: Radio Našice

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog