Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prodaja nekretnina Pan Trgoprometa u stečaju

  Nakon što je nedavno u dnevnom tisku objavljen oglas o prodaji 30 nekretnina Pan Trgoprometa, jučer su na neke od njih koje se nalaze u samom centru grada postavljeni i veliki natpisi o prodaji i početnoj cijeni.

  To je prva prodaja tih nekretnina od kojih se dvadeset nalazi na području Đakova i okolice, a deset preostalih je na brodskom području, kaže stečajni upravitelj Tihomir Zec.

  “Odlučili smo prodaju oglasiti i na ovaj način da se vidi koji su lokali na prodaju u Đakovu, Semeljcima, Slavonskom Brodu i Šumećima. Htjeli smo tim oglasima dati osnovne informacije o prodaji; početnu cijenu, površinu, telefosnki broj na koji se potencijalni kupci mogu javiti te da postoji mogućnost snižavanja daljnjih cijena i da se prodaja obavlja javnom dražbom. Ove nekretnine u Đakovu su u prilično lošem stanju, a početne cijene su formirane na temelju nalaza i mišljenja ovlaštenih sudskih vještaka, a realnu cijenu odredit će tržište”, ističe stečajni upravitelj.

  Nekretnine u Đakovu, među kojima je stara Đa-Ma, Ro-ma, Željezar, Color, knjižara, odnosno nekretnine koje nisu opterećene razlučnim pravima prodavat će se na dvije usmene dražbe koje će se održati 15. i 16. studenoga u uredu javnog bilježnika Nikole Brača, prema početnim cijenama sukladno procjeni sudskog vještaka, a koje je prihvatila Skupština vjerovnika, dodaje Zec. Ostale nekretnine, s obzirom na postojanje razlučnog prava, prodat će se putem elektroničke dražbe.

  U slučaju da se nekretnine ne prodaju zakazat će se nove dražbe uz umanjenje početne cijene za 25 posto.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog