Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Lakša prometna u Selcima, vozač (22) vozio pod utjecajem alkohola

  U četvrtak 4. listopada na području PU osječko – baranjske policijski službenici u prometu su zatekli osam vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Pet su bili vozači osobnog automobila, dva vozača bicikla i jedan vozač teretnog automobila.

  Najveću prisutnost alkohola utvrdili su u 23,05 sati u Bijelom Brdu, kada su zaustavili 47-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao biciklom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,44 grama po kilogramu.

  U 23,35 sati u Bijelom Brdu zatekli su 50-godišnjeg hrvatskog državljanina s prebivalištem u Irskoj, koji je upravljao teretnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,28 grama po kilogramu. Vozač je sukladno članku 137. Prekršajnog zakona smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  U 6,35 sati u Selcima Đakovačkim dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, a vozaču osobnog automobila, 22-godišnjem hrvatskom državljaninu utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 0,63 grama po kilogramu, objavila je policija.

  U nadolazećem produženom vikendu policijski će službenici pojačano nadzirati promet. Akcija će biti posebno usmjerena na utvrđivanje nedozvoljene prisutnosti alkohola u krvi, prekoračenja brzine kretanja vozila, nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, nekorištenja sigurnosnog pojasa na prednjim i zadnjim sjedalima te svih ostalih težih prekršaja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog