Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Gimnazijalci i strukovnjaci posjetili tvrtku OG Consultancy Services

  Tvrtka OG Consultancy Services iz Đakova ugostila je jučer 25 učenika dviju đakovačkih srednjih škola; Gimnazije Antuna Gustava Matoša, opći i prirodoslovno-matematički smjer, i Srednje strukovne škole Antuna Horvata – smjerova tehničar za mehatroniku i računalni tehničar za strojarstvo.

  Tvrtka OG Consultancy Services njemačka je tvrtka sa sjedištem u Offenburgu, a u Đakovu djeluje od 2013. godine i zapošljava nešto manje od 30 djelatnika. Primarne djelatnosti tvrtke su razvoj softvera i konzultanske usluge u IT-u.

  Gostovanje je organizirano u sklopu projekta “EU Code Week” kojemu je cilj približiti programiranje i digitalnu pismenost mlađim generacijama radi boljeg razumijevanja svijeta kojega nove tehnologije brzo mijenjaju i razvijanja vještina potrebnih za istraživanje novih ideja i inovativnost.

  Goste je pozdravila direktorica Marijana Lovaković koja je učenike i profesore ukratko upoznala s tvrtkom, dok je učenicima organizirano predavanje s naslovom “Etape razvoja softvera od potrebe klijenta do gotovog proizvoda”.

  Predavači su bili: Vladimir Marjanović, voditelj developerskog tima, Jakov Nikolić, voditelj tima za sistemsku administraciju, Stjepan Jelaska, voditelj tima za testiranje i Tomislav Ćorić, voditelj konzultanata.

   

  Tekst i foto: OG CS

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog