Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dramatična pobjeda košarkaša

  Utakmicu 2. kola Prve košarkaške lige košarkaši KK ĐAKOVA odigrali su ponovno na domaćem parketu te košem u posljednjoj sekundi uspjeli pobjediti KK JAZINE ARBANASI iz Zadra sa 86:85 ( 43:42 ).

  Bez dvojbe, najveći dobitnici ovog susreta su gledatelji koji su svjedočili odličnoj utakmici koja je obilovala svim što košarka može pružiti – šutevi, kontre, zakucavanja, trice, prodori, obrana, visok ritam, napetost, drama te na koncu koš sa zvukom sirene. Domaća pobjeda je svakako iznenađenje te je uz solidan šuterski dan prvenstveno rezultat motiviranosti, borbenosti i želje za pobjedom te podrške gledatelja”, ocjenjuje predsjednik Kluba Robert Majstorović ističući da je u posljednjoj sekundi Neven Čupić uspio pogoditi za pobjedu domaćih.

  Najefikasniji Matej Karlović došao je do 25 poena, Hrkač 18, Vladović 16, Češkić 13, Marko Karlović 10, Hajduković i Čupić po 2, a nastupili su još Stjepan Vukadin, Ivan Car, Ivan Miličević, Davor Mikulić i Tomislav Kelava.

  Iduće kolo za KK ĐAKOVO donosi prvo gostovanju i to kod KK RUDEŠ u Zagrebu.

  Cilj nam je prvenstveno pokušati odigrati najbolje što možemo, prikazati domaćem gledateljstvu u Zagrebu dobru košarku te tako kroz ovo natjecanje nastaviti popularizaciju košarkaškog sporta u gradu i Slavoniji te u sportsku dvoranu privući što više gledatelja u idućim nastupima i momaka na treninge. To nam je svakako prvenstveni cilj ove sezone, a ako rezultat pri tome bude solidan i ako slika poput ove na kraju utakmice sa JAZINAMA bude što više, nećemo se buniti”, zaključuje Majstorović.

   

  Foto: KK Đakovo

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog