Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Silente ima novi spot, ali i članicu

  “Malo magle, malo mjesečine” je naslovna pjesma s novog albuma grupe Silente i zajedno s koncertom 10. studenog u Domu sportova predstavlja vrhunac rada grupe Silente u 2018. godini. Autor glazbe je Tibor Karamehmedović, a tekst popisuje Sanin Karamehmedović, koji je o novoj pjesmi izjavio:  “Čuvali smo je za kraj jer vjerujemo da je posebna. To je pop-rock duet Doris i Tibora u stilu nekih naših starijih hitova”

  Video spot za pjesmu sniman je u Dubrovniku u Kazalištu Marina Držića i u prostorijama Udruge mladih Orlando. Redatelj spota je Miran Brautović iz Palm Productions, a osim članova benda u spotu se pojavljuje i poznati dubrovački kazališni glumac Romano Nikolić.

  “Za spot Malo magle, malo mjesečine htjeli smo neku neobičnu igru. Htjeli smo taj lik koji je na naslovnim stranicama naših albuma ubaciti u spot. Prošli put smo ga animirali, a ovaj put je glumac Romano Nikolić naš ‘fantom iz opere’. On je frontmen benda koji nastupa, a drugi on ga promatra iz nekog zamagljenog prostora. Marija Jozipović je body paint majstorica koja nam je pomogla da od Romana napravimo dva lika. Ganjali smo stvoriti nekakvu Dr.Jekyll i gospodin Hyde priču koju iz gledališta promatra sam bend Silente. Da bi postigli malo teatralnosti zamolili smo Kazalište Marina Držića da nam dopuste da snimamo kod njih i beskrajno im se zahvaljujemo na susretljivosti. Snimanje je bilo ludo i nezaboravno, a takav je i spot. Hvala Miranu na kameri i režiji, Mariji na makeupu i Romanu na genijalnim imitacijama naših pokreta.” – rekao je Sanin Karamehmedović o inspiraciji za video novog singla.

  No novi spot nije jedina novost kada je grupa Silente u pitanju, bend je, naime, odlučio s ovim singlom predstaviti i novu – violinisticu. Violina je svakako bila prepoznatljiv dio njihova dosadašnjeg glazbenog izričaja, zato im se odnedavno pridružila predivna i talentirana Ivana Čuljak.
  Simpatična Dubrovčanka diplomirala je prije dva mjeseca na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.
  – Par dana prije diplome javio se Sančo i pitao da sviram s njima. Pristala sam i evo me u bendu odjednom. Mislim da sam se dobro snašla i što dalje idu probe to mi je lakše – opisala nam je Ivana kako je došlo do suradnje i priznala: – Najviše me straši izlazak na scenu i kako ću i hoću li publici ispunit očekivanja. A veseli me rad s divnim ljudima iz benda. Nisam se toliko nalazila u tim krugovima dok je Silente bio na sceni, ali svakako da sam ih čula s obzirom da su iz mog grada i znala sam neke pjesme koje bi si znala pustit doma, u svakom slučaju sam ih podržavala.

  Novi album grupe Silente “Malo magle, malo mjesečine” objavljen je 5. lipnja 2018, a koncertno će se promovirati na velikom povratničkom koncert u zagrebačkom Domu spotova, koji je zbog promjena u rasporedu Doma sportova prebačen na 17. studenog 2018. – Facebook event
  Ako nekome novi termin ne odgovara, može vratiti ulaznicu do 30. rujna na mjesto gdje je ulaznica kupljena, svima ostalima ulaznice vrijede za 17. studenog.

  Ulaznice za koncert dostupne su po cijeni od 100 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta, moći će se kupiti za 120 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog