Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Poziv mladim redateljima

  Europska komisija otvorila je nagradni natječaj mladim redateljima iz Europske unije te im nudi priliku da svoj kratkometražni film snime uz mentorstvo priznatih europskih filmskih redatelja i bespovratnu novčanu potporu od 7500 eura. Mladi u dobi od 18 do 35 godina mogu se prijaviti na natječaj do 31. listopada, a deset finalista odabrat će stručni žiri kojeg čine Dalibor Matanić te njegovi jednako uspješni kolege redatelji iz Njemačke, Grčke, Poljske i Finske. O konačnom odabiru pet filmova koji će se snimiti odlučit će građani.

  U svojim prijavama sudionici natječaja trebaju opisati ideju za svoj kratki film na jednu od pet ponuđenih tema – mobilnost, održivost, prava, digitalnost te vještine i posao – koji bi istaknuo i na zanimljiv način prikazao neke od brojnih mogućnosti i pogodnosti koje Europska unija pruža svojim mladim građanima kako bi ostvarili svoj potencijal i ispunili svoje ambicije.

   Online prijavnica dostupna je na poveznici https://europa.eu/euandme/hr/yfc/form.html.

  Među deset finalista sami građani EU-a, glasovanjem putem posebne online platforme, odabrat će pet pobjednika natječaja koji će snimiti svoje filmove.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog