Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Policija u prometu zatekla 23 alkoholizirana vozača

  Proteklog vikenda na području PU osječko – baranjske provedene su pojačane mjere u prometu usmjerene na utvrđivanje prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu vozača. Tijekom provođenja mjere policijski su službenici evidentirali ukupno 36 prekršaja, od čega 16 prekršaja upravljanja vozilom uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi, četiri prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, tri prekršaja upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje, dva prekršaja pješaka, jedan prekršaj prekoračenja brzine kretanja vozila, jedan prekršaj upravljanja neregistriranim vozilom i devet ostalih prekršaja.

  Od 17. do 19. kolovoza na području ove policijske uprave policijski su službenici u prometu zatekli 23 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Devetnaest je bilo vozača osobnog automobila, tri vozača bicikla i jedan vozač mopeda.

  Najveću prisutnost alkohola u krvi utvrdili su 17. kolovoza u 18,45 sati u Đakovu, kada su zaustavili 52-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 2,63 grama po kilogramu (promila). Vozač je, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebne prostorije.

  U 16,30 sati 18. kolovoza u Đakovu se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je jedan od sudionika imao alkohola u krvi od 1,60 grama po kilogramu (promila). Vozač je uhićen, sukladno članku 134. Prekršajnog zakona.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog