Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Na utakmici Hrvatska – Litva devet NBA igrača

  Kvalifikacijski susret za nastup na Svjetskom košarkaškom prvenstvu u Kini između reprezentacija Hrvatske i Litve, dvije od deset najboljih svjetskih košarkaških reprezentacija, održat će se u Osijeku 14. rujna. Riječ je o prvoj utakmici drugog kruga kvalifikacija, a u grupi sa Hrvatskom su Mađarska, Poljska i Litva. Pripreme su u punom jeku, a u tom sklopu čelnici Hrvatskog košarkaškog saveza, predsjednik Stojko Vranković i tajnik Joke Vranković sa suradnicima, ovih dana borave u Osijeku. Osječko-baranjska županija je inicirala organiziranje ovog sportskog spektakla, pa su danas (28. kolovoza) župan Ivan Anušić i zamjenik župana Goran Ivanović primili čelnike HKS-a i KK Vrijednosnice Osijek.
  – Nedavno smo u Osijeku u organizaciji Županije i Grada Osijeka imali susrete Davis cupa, Svjetski gimnastički kup, utakmice nogometne i rukometne reprezentacije, a sada nam dolazi košarkaška reprezentacija Hrvatske u najjačem sastavu, sa čak četiri NBA igrača. I Litva je izuzetno jaka reprezentacija, s pet igrača iz NBA – rekao je župan Ivan Anušić istaknuvši da očekuje uobičajeno punu dvoranu te poziva građene da dođu na utakmicu i podrže našu reprezentaciju.
  Stojko Vranković istaknuo je da su uvjeti u dvorani Gradski vrt odlični, a odlična atmosfera koju navijači redovito stvaraju na sportskim susretima reprezentacija sigurno su jedan od razloga za odabir Osijeka za domaćina ove važne utakmice.
  HKS će povodom ove utakmice donirati 20 lopti i dva koša jednoj osnovnoj školi.

  Tekst i foto: OBŽ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog