Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pomozimo Sanji da pobijedi bolest

  Svi imamo trenutke kada mislimo kako nema dalje. Imamo osjećaj kako se život pretvorio u zidove koji te stišću, stišću i dalje jednostavno ne možeš. Ono kad potpuno otupiš i ni suza više nemaš. Svi imamo probleme, nekad nam se čine nerješivima. I onda susretneš osobu, poput nje, piše dubrovnikinsider.hr.

  Sanja Jakšić je rođena Slavonka, koja je zbog boljeg života i u potrazi za poslom došla na hrvatski jug. Radila je nekada i dva, tri posla kako bi svojoj obitelji priuštila bolji život i standard. Rodila je curicu, potom i prerano rođenog, neurorizičnog dječaka. Prolazila je s njim fizikalne terapije, plaćala privatne fizioterapeute, kako bi djetetu omogućila brži oporavak. Sanjin brak nije opstao, ali je nastavila dalje, raditi i podizati svoju djecu kako je najbolje mogla i znala.

  I potom je krajem ožujka ove godine čula zastrašujuću vijest: zloćudni karcinom na grliću maternice, koji se pošao dalje, u limfu. Sanja je trenutno u Zagrebu, na agresivnoj kemoterapiji. Nakon druge kemoterapije izgubila je kosu.

  Devetogodišnja curica i šestogodišnji dječak ostali su Dubrovniku sa tetkom. Preko mobitela je maleni pokušavao zagrliti svoju mamu, koja mu je jako nedostajala. Stigao je mami u Zagreb, da je zagrli uživo, da legne pored nje. Djevojčica se nakon posjete mami vratila u Dubrovnik, kako bi završila ovu školsku godinu.

  Sanja Jakšić je u metropoli iznajmila stan, pa plaća podstanarstvo i u Dubrovniku i u Zagrebu. Priča kako kemoterapije dosta dobro podnosi iako su jako intezivne. Ipak, odradila ih je već pet. Nakon toga je čeka 25 kemoradijacija zdjelice.Kupila je i periku, koja joj je izazvala osip. Više o Sanji doznajte na link.

  Sanja želi i dalje sanjati lijepe snove. Želi sanjati putovanja, najljepša mjesta, događaje, sanjati o budućnosti svoje djece. Omogućimo Sanji da sanja.

  Broj računa: Sanja Jakšić HR 2424840083235292036

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog