Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Osigurani vatrogasci

  Na području Osječko-baranjske županije djeluje 141 dobrovoljno vatrogasno društvo i tri javne profesionalne vatrogasne postrojbe, a u njima djeluje više od 4.000 vatrogasaca među kojima su 2.096 operativni vatrogasci. Iako se posljednjih godina nisu dogodila teža stradanja, djelovanje dobrovoljnih vatrogasaca je izloženo stalnom riziku, pa je logično i nužno njihovo osiguravanje od posljedica nesretnog slučaja pri obavljanju vatrogasne i spasilačke djelatnosti. Stoga je danas u sjedištu Osječko-baranjske županije potpisan Sporazum o financiranju kolektivnog osiguranja dobrovoljnih vatrogasaca od posljedica nesretnog slučaja .
  Temeljem Sporazuma, Županija će iz svoga proračuna za 2018. godinu za financiranje kolektivnog osiguranja dobrovoljnih vatrogasaca od posljedica nesretnog slučaja isplatiti 48.300 kuna. Isti iznos dodijeljen je Vatrogasnoj zajednici i prošle godine, a u posljednjih pet godina isplaćeno je ukupno 253.644 kuna.
  U zadnjih mjesec i pol dana Osječko-baranjska županija nakon tri javna poziva odobrila je oko 1,2 milijun kuna potpora vatrogascima, i to za nabavu vozila, opremanje i uređenje objekata dobrovoljnih vatrogasnih društva.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog