Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Evedentirana 103 prekoračenja brzine

  Na području Policijske uprave osječko – baranjske 27. i 28. lipnja provedena je akcija pojačanog 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila.

  U provođenje akcije uključeni su i građani koji su predložili lokacije na kojima žele da se nadzire brzina. Od pristigla 43 prijedloga građana, svi su uvršteni u lokacije za nadzor brzine. Akcija je provedena i na još 46 dodatnih lokacija, određenih sukladno analizama i statističkim pokazateljima policijskih postaja.

  Cilj akcije bio je, osim represivno, djelovati i preventivno na sve vozače te građane upoznati s načinom rada policijskih službenika prilikom nadzora brzine.

  Na području Policijske uprave osječko – baranjske akcija je provedena na ukupno 89 lokacija, a policijski službenici, kako se navodi u priopćenju,  evidentirali su ukupno 103 prekršaja kretanja vozila nedozvoljenom brzinom, od čega su 50 prekršaja evidentirali policijski službenici, dok su 53 prekršaja zabilježila tehnička sredstva (automatske kamere za brzinu postavljene uz prometnice).

  Ovakve akcije provodit će se i u buduće, uz prethodne najave, kako bi se što veći broj vozača naveo na poštivanje ograničenja brzine, a u cilju zaštite njihovih i  života svih ostalih sudionika u prometu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog