Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Ćolnićeva škola u eTwinning projektu

    Tijekom drugoga polugodišta učenici Osnovne škole Josipa Antuna Ćolnića sudjelovali su u eTwinning projektu (We get to know each other) zajedno s osnovnim školama iz Slovačke i Litve. Cilj projekta je upoznavanje povijesti, kulturne baštine, važnih osoba osoba, običaja i tradicije kraja iz kojeg dolaze njihove kolege učenici iz škola partnera. Voditelji ovog projekta bili su: učitelj povijesti Mario Racić, učiteljica Ivana Mačáková Pivovarničková iz Slovačke i Virgilija Markevičiene iz Litve.

     Učenici Ćolnićeve škole na dodatnoj nastavi povijesti te na satu razrednika obrađivali su teme kojima su na što bolji način približili kolegama u Slovačkoj i Litvi svoj grad i školu. Tako su istraživali i pravili prezentacije o Slavoniji, Đakovu, katedrali, Ergeli, Josipu Jurju Strossmayeru, biskupu Josipu Antunu Ćolniću.

    “Pri istraživanju i izradi prezentacija učenici su razvijali komunikacijske vještine na hrvatskom i engleskom jeziku, upoznali različite gradove i škole partnere, razvijali sposobnost samostalnog istraživanja i prezentiranja onoga što su saznali, učili se pravilnim i sigurnim korištenjem Interneta”, ističe učitelj Mario Racić.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog