Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Bavarcima predstavljeni turistički potencijali OBŽ


    Pred više od 300 uzvanika iz političkog, gospodarskog i kulturnog života te najznačajnijim predstavnicima turističkih agencija Bavarske, 18.-tog lipnja u Munchenu, svoje je turističke potencijale predstavila Osječko-baranjska županija. Generalni konzulat Republike Hrvatske u Bavarskoj svake godine organizira svečanu proslavu Dana državnosti Republike Hrvatske gdje tradiciju i turističku ponudu predstavljaju drugi hrvatski gradovi i županije.
    Gosti su tako mogli uživati u bogatoj gastro ponudi specijaliteta Slavonije i Baranje poput kulena, sireva i drugih izvornih delicija, najboljim vinima istočne Hrvatske, zaštićenom slavonskom medu i drugim autohtonim proizvodima. Bavarce su posebno oduševile rukotvorine poput licitarskih srca, baranjskih kuća i tambura te na svjetskoj razini zaštićen slavonski zlatovez. Premijerno je prikazan i promotivni turistički film Osječko-baranjske županije koji je je u svega nekoliko minuta sažeo bogatu ponudu gastro, eno, avanturističkog, zdravstvenog, kulturnog, lovnog i svih drugih segmenata turizma kojima se mogu podičiti Slavonija i Baranja.
    „Nismo bez razloga odabrali upravo München i Bavarsku za prvo predstavljanje ovakvog tipa. Bavarska je najbogatija savezna država Njemačke, a Bavarci su inače skloni dolasku u Hrvatsku na ljetovanje. Sada nudimo mogućnost da dođu i na kontinent”, rekao je župan Ivan Anušić.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog