Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za preventivne programe 18.000 kuna

      Načelnik Policijske uprave Osječko-baranjske Ladislav Bece i gradonačelnik Marin Mandarić potpisali su Sporazum o međusobnoj suradnji na provođenju i financiranju preventivnih projekata na području Grada pod zajedničkim nazivom “Zajedno više možemo”.

  Riječ je o podmirivanju troškova u ukupnom iznosu od 18.000 kuna za šest projekata; “Bicikliraj biciklističkom”, “Sigurnost u cestovnom prometu”, “Zajedno u zaštiti osobne imovine”, “Zajedno protiv govora mržnje”, “Stop trgovanju ljudima” i “Alkohol, vandalizam i nasilje među mladima”, pojasnio je načelnik Bece.

  “Suština Sporazuma je stvaranje zajednice građana koja brine, koji osjećaju sigurnost i znaju kako zaštiti sebe i druge”, kazala je Sanja Živković, voditeljica Odjela prevencije Policijske uprava osječko-baranjske.

  Iako se slični projekti provode i u drugim dijelovima Hrvatske, postoje i neke specifičnosti, navodi voditeljica Odjela prevencije.

  Slični programi provede se i za druge oblasti, a osim djece i mladih, obuhvaćeni su i stariji građani kroz program “Zajedno u zaštiti osobne imovine”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog