Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Web anketa: Hoćete li pratiti kraljevsko vjenčanje Meghan i princa Harryja?

  U subotu će kraljevsko vjenčanje s ekrana pratiti čitav svijet. Prvi takav spektakl koji se moglo gledati u dnevnoj sobi imala je kraljica Elizabeta. Zasjenilo ga je vjenčanje njezina sina, princa Charlesa i lady Diane, koje su milijuni proglasili “bajkovitim”. Ništa manje svečano nije bilo prije nekoliko godina na vjenčanju princa Williama i Kate Middleton, današnjih vojvode i vojvotkinje od Cambridgea. O svim “napetim događajima” što su prethodili vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle neki bi današnji Chaucer napisao novi nastavak “Canterburyjskih priča”. No kako živimo u vrijeme TV sapunica, tako se i Meghanin privatni život pretvorio u sapunicu iz koje su kao pop-upovi iskakale zločeste polusestre, propali polubrat, čudnovati otac i tamnoputa majka, što je još prošle godine neke hiper konzervativne Britance navelo na ružne komentare, piše jutarnji.hr.

  Zbog subotnjeg vjenčanja ovog puta u Engleskoj neće biti proglašen neradni dan. Pubovi će, kao i na kraljičin devedeseti rođendan, raditi dulje, možda se neće zatvarati cijele noći. Umjesto darova par je zamolio uplate u razne karitativne svrhe i u neke ekološke udruge. Vjenčanje će biti točno u podne u kapeli svetog Jurja u dvorcu Windsor. Kraljica je potpisala posebno dopuštenje svojem unuku da oženi svoju zaručnicu. Svadbena torta bit će od limuna i bazge, ukrašena svježim cvijećem, a vindsorski park bit će sav u bijelim ružama, gardenijama i drugim proljetnim, mirisnim buketima.

  Oko šest stotina gostiju zabavljat će se nakon vjenčanja u parku, što je prilično malen broj u odnosu na tisuću i devetsto gostiju na vjenčanju Kate i Williama ili dvije tisuće gostiju na vjenčanju princa Philipa i kraljice Elizabete 1947. godine. U ovotjednoj Web anketi pitamo vas:

  Hoćete li pratiti kraljevsko vjenčanje Meghan i Harryja?

  View Results

  Loading ... Loading ...

  Foto: Facebook

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog