Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Još jedna nominacija đakovačkih arhitekata Brune i Predraga Rechnera

  U konkurenciji brojnih projekata pristiglih iz cijelog svijeta arhitektonske realizacije Gradska tržnica u Vukovaru i Drive-IN ljekarna u Osijeku, arhitekata Brune i Predraga Rechner, nominirane su za prestižnu internacionalnu arhitektonsku nagradu THE PLAN AWARD 2018.

  THE PLAN AWARD je internacionalna arhitektonska nagrada koja promovira kvalitetu projekata iz područja arhitekture, dizajna i urbanizma.

  Internacionalni arhitektonski forum Perspective Europe održat će se krajem svibnja u Veneciji, na kojem će se uz brojna predavanja svjetski renomiranih arhitekata, održati i prezentacija projekata nakon čega će biti proglašeni najbolji od najboljih.

  Biti nominiran i u konkurenciji sa respektabilnim projektima i arhitektonskim imenima ogroman je uspjeh. Istovremeno je veliko priznanje i poticaj za daljnji rad u stvaranju i promicanju suvremene arhitekture u prostoru u kojem živimo i radimo”, navode u svojoj izjavi povodom nominacije za nagradu “The Plan Award 2018.”đakovački arhitekti Bruno i Predrag Rechner.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog