Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Gnojnica izvor smrada”

   

  Još uvijek se pouzdano ne zna što je uzrok smrada koji se tijekom prijepodneva osjetio na širem području grada.. U Centru 112 doznajemo da je bila jedna dojava građana o tome, ali da nisu uspjeli doznati što je uzrok neugodnom mirisu.

  Smrad se posebno intenzivno osjetio na Vili.

  Građani tvrde da taj smrad ugrožava zdravlje.

  Obratili smo se i Ministarstvu zaštite okoliša koje je reagiralo kratkim priopćenjem u kojem se navodi da je inspektorica zaštite okoliša kontaktirala Centar 112 te zatražila informacije o pojavi neugodnih mirisa.

  ” Iz Centra 112 izvijestili su kako su zaprimili jedan poziv oko 10,00 sati kojim je upozoreno na neugodan miris koji podsjeća na miris s farme. Inspektorica je potpuniju informaciju zatražila i od nadležnih gradskih službi, komunalnog redara grada Đakovo koji je izvijestio kako se u prijepodnevnim satima osjetio intenzivniji miris s farmi koje su smještene u naselju sjeverno do grada. Zbog vremenskih uvjeta mirisi su doneseni u grad. Slijedom činjenice da se neugodni mirisi više ne osjete te da su isti potekli od postupanja s gnojnicom, a što nije u nadležnosti Ministarstva zaštite okoliša i energetike o svemu je inspektorica zaštite okoliša izvijestila Centar 112. Ukoliko inspekcija Ministarstva zaštite okoliša i energetike zaprimi novu sličnu prijavu, inspektorica zaštite okoliša izaći će na teren obaviti nadzor”, navodi se u priopćenju Ministarstva zaštite okoliša.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog