Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Mandićevcu vozio s 2,70 promila

  Oko 15 sati 10. travnja policijski su službenici u Mandićevcu zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 64-godišnji hrvatski državljanin. Vozač je upravljao neregistriranim osobnim automobilom u vrijeme trajanja zabrane upravljanja vozilom. Alkotestiranjem su utvrdili i da je vozilom upravljao uz prisutnost alkohola od 2,70 gram/kilogram (promila). Policijski službenici priveli su 64-godišnjaka te ga smjestili u posebne prostorije PP Đakovo do prestanka djelovanja alkohola, a protiv njega se podnosi optužni prijedlog.

  Istoga dana oko 22 sati, na međunarodnom graničnom cestovnom prijelazu u Erdutu, pri izlasku iz Republike Hrvatske, policijski službenici zaustavili su 60-godišnjeg državljanina Rusije, koji je upravljao teretnim skupom vozila. Vozač je odbio alkotestiranje, iako je odavao vidljive znakove alkoholiziranosti. Policijski službenici uhitili su 60-godišnjaka te, nakon što je upoznat s pravima, predali ga sucu Prekršajnog suda u Osijeku, radi suđenja i odluke o prekršaju.

  Ovim putem apeliramo na sve vozače da odgovorno sudjeluju u prometu kako ne bi ugrožavali ni sebe ni druge sudionike prometa, a posebno da ne pokušavaju upravljati vozilima ukoliko su konzumirali alkoholna pića, objavila je policija.

  Foto: Ilustracija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog