Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Bruxellesu predstavljeni turistički potencijali OBŽ


  Na poziv hrvatskog zastupnika u Europskom parlamentu Ivice Tolića delegacija Osječko-baranjske županije sudjelovala je na konferenciji pod nazivom „Razvoj održivog kontinentalnog turizma“ koja je u srijedu (25. travnja) održana u sjedištu Europskog parlamenta u Bruxellesu, objavio je Ured župana.
  Potencijale kontinentalnog turizma Osječko-baranjske županije predstavili su župan Ivan Anušić, pročelnica Upravnog odjela za investicije, razvojne projekte i fondove EU Nataša Tramišak, pročelnica Upravnog odjela za kontinentalni turizam Tatjana Roth te Zrinka Vlašić, predsjednica zdravstveno-turističkog klastera Pannonian Helath.
  Župan Anušić kazao je kako turizam u našoj županiji, kao gospodarska grana, a kao posljedica razvitka kontinentalnog turizma u Hrvatskoj, ima tendenciju uspona. Osječko-baranjska županija ima potencijala i može ponuditi tržištu programe kontinentalnog turizma uvažavajući prednost ekološki održive poljoprivrede i očuvanog okoliša.
  Uoči konferencije u Europskom je parlamentu upriličena prezentacija tradicije, kulture i ponude smještaja naše županije kao i degustacija gastronomske i vinske ponude Osječko-baranjske županije koju su predstavili vlasnici uspješnih OPG-ova donoseći tako osim riječi i fotografija, mirise i okuse Slavonije i Baranje.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog