Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Održana druga konferencija projekta ReGerNet

  U prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe Đakovo održana je druga konferencija povodom realizacije projekta ReGerNet. Podsjetimo radi se o programu prekogranične suradnje Hrvatske i Srbije, a čiji partneri su đakovački Dom za starije i nemoćne osobe, Dom za stare i penzionere iz Apatina, Dom za starije i nemoćne osobe Osijek, a vodeći partner je Gerontološki centar Subotica.

  Glavni cilj ovoga projekta je poboljšanje kvalitete gerijatrijske, gerontološke i socijalne mreže za starije osobe u okviru regionalne gerontološke mreže, pojašnjava voditeljica projekta ReGerNet, Angelina Prekačin.

  Ukupan iznos projekta je 526.361 euro od čega je Domu za starije i nemoćne osobe Đakovo namijenjeno oko 86.000 eura, navodi Angelina Prekačin.

   

  Na današnjoj konferenciji obratila se i Branka Barna, ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Đakovo.

  Projekt ReGerNet usmjeren je, kao što je spomenula ravnateljica Doma, širenju izvaninstitucionalne skrbi za starije, edukaciji stručnih djelatnika i razvijanju međusobne suradnje partnera.

  Na konferenciji su se nazočnima obratili i Toni Žufić, voditelj projekta iz Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje te Ivana Stanić, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb – OBŽ.

          

  FOTO: Iva Maričić

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog