Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učenici Strukovne škole i mladi đakovački atletičari zapaženi na Krosu Sportskih novosti

  Na subotnjem tradicionalnom, 35. Krosu Sportskih novosti, najmasovnijem sportskom natjecanju na kojemu je ove godine sudjelovalo više od 4.000 sudionika, nastupili su i učenici đakovačkih osnovnih škola, članovi Atletskog kluba SLA Ante Perić.
  Najbolji rezultat ostvario je Ivan Bilać, učenik Osnovne škole Ivan Goran Kovačić, koji je u kategoriji petih razreda na tisuću metara osvojio drugo mjesto. Iva Grizelj, učenica Osnovne škole Josipa Antuna Ćolnića, bila je 15. , a Mirna Jakšić, također učenica Ćolnićeve škole, osvojila je šesto mjesto u kategoriji sedmih razreda, doznajemo od trenera Zvonka Karolija.
  Nakon osvojenog trećeg mjesta na Državnom prvenstvu srednjih škola u krosu, učenici Srednje strukovne škole Antuna Horvata ponovili su isti rezultat i na Krosu Sportskih novosti u Zagrebu. U konkurenciji učenika 3. i 4. razreda srednjih škola osvojili su treće mjesto iza Gimnazije Križevci i Gimnazije Kutina. Nastupili su u sastavu Igor Stuhli, Hrvoje Dragić, Domagoj Kopecki i Antun Taranić, a mentor im je bio profesor Branimir Popović.

  Foto:HOO

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog