Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovački ljubavni par roda opet zajedno, sada čekaju svoja imena

  Jedna lijepa priča dobila je i svoj lijepi kraj. Nakon što je jučer, kako smo pisali, đakovačka roda konačno sletjela u svoje novo, izmješteno gnijezdo, danas se tamo pojavio i njen rodan. “Najpoznatiji đakovački par roda opet je na okupu, i to baš na Uskrs. Izgleda da su i rode htjele proslaviti najveći kršćanski blagdan s obitelji,” primijetila je jedna slušateljica.

  Razlog premještanja gnijezda, koje je organizirala tvrtka Mlaco prije 15-ak dana, rušenje je dimnjaka na kojemu se dosad nalazilo. Đakovačke rode, koje još nemaju ime, sada mogu krenuti s novim životnim ciklusom. Do rujna i novog povratka u toplije krajeve treba izleći jaja i pripremiti mlade za daleki put.

  Podsjećamo da je tvrtka Mlaco u posebnoj emisiji na valovima Radio Đakova organizirala nagradnu igru u kojoj se tražilo najkreativnije ime za đakovačke rode. Igra je trajala dok se ne vrate obje rode, što znači da je ona sada gotova. Sada tročlanoj komisiji preostaje odabir pobjednika kojemu će pripasti iznos od 500 kn. Nova imena roda, ali i dobitnik nagrade, bit će proglašeni u četvrtak u posebnoj emisiji Radio Đakova.

  Foto: Stela Švarcmajer

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog