Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovačka Noć knjige

  Sedmu godinu za redom u Hrvatskoj se u brojnim gradovima obilježava Noć knjige, a ovogodišnja je posvećena Budućnosti knjige uz slogan koji je i krasio futuristički omot knjige Douglasa Adamsa – Bez panike!
  Gost đakovačke Noći knjige je Milana Vuković Runjić, poznata književnica i kolumnistica, a susret počinje u 19 sati u Gradskoj knjižnici.
  U Noći knjige predviđen je i glazbeni program.

  I Srednja strukovna škola Antuna Horvata pridružila se obilježavanju Noći knjige, a tim povodom u 17:30 održat će se program pod nazivom “Više od lektire” u kojem će nastupiti nekoliko suvremenih hrvatskih književnika i književnica iz Zagreba, Velike Gorice i Đakova.
  Osim toga, u 20:30 u Rock baru King predviđen je program pod nazivom “Glazba i književnost”. Uz Srednju strukovnu školu, organizatori su i Đakovački kulturni krug i Društvo hrvatskih književnika Ogranak slavonsko-baranjsko-srijemski.

  Povodom Noći knjige, u organizaciji Osnovne škole Budrovci i Područne škole Đurđanci, danas će u Đurđancima biti otvoren stacionar Gradske knjižnice i čitaonice Đakovo. Otvorenje će biti u školi u 19 sati, a u programu će nastupati učenici Područne škole Đurđanci i članovi Kulturno-umjetničkoga društva „Slavonija“ Đurđanci. Mještani će moći posuđivati knjige u školi u dogovorenim terminima.
  Područna škola Đurđanci organizirat će sutra noćno čitanje knjiga s početkom u 18,30 sati.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog