Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zajaši vranca i dođi na Slavonsku noć

  Slavonska udruga studenata spremila je još jednu noć za pamćenje – Slavonsku noć. U zagrebačkom Clubu Roko u petak, 9. ožujka 2018. godine, dobru atmosferu pravit će popularni TS Vranac.

  -Veselimo se svirci u Roku. Volimo svirati koncerte, pogotovo kad se radi o studentskim zabavama jer se radi o zabavi koja će potrajati do ranih jutarnjih sati. Također, čuli smo da Slavonska udruga studenata organizira najbolje koncerte te da se, osim Slavonaca, tamo pojave i Dalmatinci, Zagorci i mnogi drugi. Naravno da smo ponosni jer imamo veliku čast, ali i obvezu ostatku studentske populacije pokazati kako izgleda kad Slavonci feštaju. Ovu zabavu kroz sve ove godine sviralo je mnogo velikih bendova pa nam je drago što smo i mi među njima, rekao je Alen Antunović iz Vranca.

  I većina članova TS Vranac završila je fakultete pa znaju kako je biti student.
  -Ono što možemo izdvojiti iz tog razdoblja, osim naravno stečenog znanja na fakultetima, jest studentski “neopterećen” život, tako da, ako možete, uživajte u njemu, no nemojte zapostaviti učenje i ispite.

  Nakon što je nagradna igra “Kad stigne poticaj potrošit ću ga na…” bila izrazito uspješna uoči prošlogodišnje Slavonske noći, SUS-ovci su opet bili inovativni.

  -Zašto Vranac? Kao i inače, na Slavonskoj sviraju Slavonci, nema trte mrte… Par članova udruge predložilo je Vranac, učinilo nam se da su jako simpatični. Odmah nam je pala na pamet i nagradna igra. Povezali smo igru s imenom benda. Kao i na većini Slavonskih i ovaj puta odlučili smo nagraditi one najkreativnije. Za osvojiti nagradu treba napisati “što biste obišli sa svojim Vrancem”. Predlažem da o igri više doznate na Facebook događaju, rekla je Nikolina Biondić, predsjednica Slavonske udruge studenata.

  Podsjetimo, Slavonska udruga studenata je zavičajna studentska udruga pri Zagrebačkom sveučilištu, koja je za svoj osnovni cilj postavila njegovanje i čuvanje slavonskog identiteta kod studenata u Zagrebu, brigu i pomoć studentima porijeklom iz Slavonije te organiziranje projekata kojima će povezati sve slavonske studente. Udruga ima oko tisuću članova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog