Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Otkriveni krijumčari cigareta

    PU osječko-baranjska, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta i u suradnji s mobilnom jedinicom Carine i policije, provela je kriminalističko istraživanje nad jedanaest osoba. Sumnja se da je jedna osoba organizirala zločinačko udruženje, dok su ostali prijavljeni u sastavu zločinačkog udruženja u najmanje dvanaest navrata prokrijumčarili veću količinu cigareta iz Republike Srbije u Republiku Hrvatsku, izbjegavajući carinski nadzor.
    U provedbi kriminalističkog istraživanja ukupno je oduzeto 4509 šteka cigareta, devet kutija cigareta, više od četiri kilograma rezanog duhana, dva pištolja, 139 komada streljiva, nekoliko vozila, čamac s vanbrodskim motorom, oko dvadeset tisuća kuna u stranoj valuti te mobiteli.
    Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Zločinačko udruženje“, „Počinjenje kaznenog djela u sastavu zločinačkog udruženja“, „Izbjegavanje carinskog nadzora“ i „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“ podnesene su kaznene prijave.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog