Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Jandroković u Osijeku

  U Osijeku je u subotu održana sjednica Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije na kojoj je uz prošireni sastav Županijskog odbora na čelu s predsjednikom Ivanom Anušićem sudjelovao i Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković. Kako se ističe u priopćenju, govorilo se o najbitnijim nacionalnim temama.

  „Danas možemo reći da smo za Agrokor učinili mnogo vodeći se interesom naših ljudi i štiteći njihova radna mjesta kao i gospodarsku stabilnost cijele države. Problemi s Agrokorom nisu od jučer, no kad smo preuzeli odgovornost za vođenje Hrvatske, preuzeli smo i ovaj gorući problem. Predsjednik Vlade RH sa svojim timom razgovara i s drugim velikim kompanijama štiteći gospodarstvo naše države i interese svih radnika,“ – rekao je Jandroković napominjući kako Vlada RH na čelu s Andrejom Plenkovićem sustavno radi na rješavanju prvenstveno gospodarskih izazova koji se pred njih postavljaju.

  Nezaobilazna tema sastanka bila je i ratifikacija takozvane Istanbulske konvencije. Županijski odbor HDZ-a Osječko-baranjske županije iskazao je povjerenje i podršku politici Andreja Plenkovića kad je riječ o ratifikaciji konvencije.

  „HDZ je najveća i najsnažnija stranka u Republici Hrvatskoj koja na demokratski način promišlja o svim temama. Svi imaju pravo iznijeti svoje stavove, što smo i danas imali priliku čuti, no nakon argumentirane rasprave, velika većina u potpunosti podržava stav stranke brinući pri tome o očuvanju jedinstva naše stranke na lokalnoj i na nacionalnoj razini,“ – rekao je predsjednik županijske organizacije Ivan Anušić.

  Poseban naglasak, kako piše u priopćenju županijske organizacije HDZ-a, stavljen je na problem iseljavanja iz Slavonije i Baranje te je Glavni tajnik još jednom istaknuo kako Vlada RH kroz niz mjera iz Projekta Slavonija pokazuje posebnu brigu za razvoj gospodarstva istočne Slavonije. Posljednjih nekoliko mjeseci u Osječko-baranjskoj županiji potpisani su ugovori s milijunskim iznosima koji će osigurati kvalitetnu infrastrukturu te sve druge poljoprivredne, gospodarske i turističke uvjete potrebne za razvoj županije što će za posljedicu imati sprječavanje iseljavanja mladih i stručnih kadrova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog