Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za biljnu proizvodnju 360 milijuna kuna

  Danas je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila novi natječaj iz mjere 4 Programa ruralnog razvoja za tip operacije 4.1.1. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava.

  Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore na ovom Natječaju iznosi 360 milijuna kuna od čega 200 milijuna za za ulaganja u sektor ratarstva, 70 za ulaganja u proizvodnju šećerne repe, 70 za ulaganja u sektor vinogradarstva i 20 milijuna kuna za ulaganja u sektor cvijeća i ukrasnog bilja. 

  Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika i proizvođačke organizacije priznate sukladno posebnim propisima kojima se uređuje rad proizvođačkih organizacija, a prihvatljivi su projekti za ulaganja u sektor ratarstva uključujući industrijsko, ljekovito, začinsko i aromatično bilje, sektor vinogradarstva te u sektor cvijeća i ukrasnog bilja.

  Prijave na Natječaj počinju se zaprimati mjesec dana od danas kako bi svi potencijalni prijavitelji na vrijeme stigli pripremiti dokumentaciju.

  Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, organiziraju prvu radionicu u nizu za potencijalne korisnike ovog Natječaja koja će se održati u srijedu, 21. veljače, u 12 sati u Županijskoj komori Osijek.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog