Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učenici frizeri izborili državno natjecanje

  U Obrtničko industrijskoj školi u Županji održano je Međužupanijsko natjecanje učenika frizera na kojem su, uz školu domaćina, sudjelovali učenici iz Obrtničke škole Osijek,  Druge srednje škole Beli Manastir,  Srednje strukovne škole A. Horvata Đakovo i Srednje strukovne škole Vinkovci.

  Natjecanje se odvijalo u  dvije kategorije; izrada ženske i muške frizure na modelu lutke.  Prva je bila izrada dnevne frizure na ženskom modelu lutke i izrada kreativne frizure četvrtastog izgleda na muškom modelu lutke, a druga izrada vjenčane frizure na ženskom, te šišanje i  fen frizura- ulična moda na muškom modelu lutke. Osim praktičnog dijela učenici su imali  dosta zahtjevnu pismenu provjeru stručno-teorijskih  sadržaja. Bilo je ukupno osam kandidata, a nakon zbrajanja rezultata 1. mjesto su zauzele učenice iz Vinkovaca  u obje kategorije, a  naše učenice su pokazale  jako dobre rezultate u vještinama izrade frizura, a isto tako i u pismenom dijelu stručno -teorijskih  sadržaja  i tako stekle pravo sudjelovanja na Državnom natjecanju.

  U kategoriji ženske frizure, učenica Matea Dragić (3. F) uz mentorstvo nastavnice Silvije Radnić osvojila je izvrsno 2. mjesto, a u kategoriji muške frizure, učenica Terezija Ovničević (3. F) također je osvojila izvrsno 2. mjesto u svojoj kategoriji te su tako obje naše učenice stekle pravo nastupa na Državnom natjecanju koje će se održati u Velikog Gorici 19. i 20. travnja 2018. Mentorica za strukovne sadržaje pismenog dijela natjecanja bila je nastavnica Mara Brdar.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog