Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Let 3, TBF i Edo Maajka sviraju za Antivalentinovo

  Disco Let 3 u petak je zapalio Hard Place! Legendarni riječki rockeri svirali su velike rock”n’roll hitove tako da su gitare i bubnjeve zamijenili miksetama i playlistom s pjesmama Body Counta, Pink Floyda, New ordera i drugih velikana rock zvuka. Atmosferu je dodatno potpalio Stari Lisac sa svojim lijama koje su posjetiteljima podijelile zanimljive poklone.

  Pun plesnij podij i ovacije publike dokaz su uspješne misije gurua Antivalentinova 3 – Mrleta, Prlje i Baljka koji su ovim nastupom počeli sa zagrijavanjem glazbene publike za veliki subotnji spektakl u Domu sportova kad će nas u trećoj sezoni Antivalentinova zajedno s Edom Maajkom, TBF- om i Demolition Grupom na jedan dan lansirati u svijet oslobođen konzumerističkih (valentinovskih) okvira, zabaviti nas odličnom glazbom i zasigurno potaknuti da razmišljamo na drugačiji način o svijetu oko nas. U misiji zabavljanja rock stada, pobrinuli su se i LET 3 DISCU pridružili i TBF-ovci Saša Antić i Mladen Badovinac.

  Antivalentinovo 3 već nosi status najvažnije rock fešte godine, simbol je jednodnevnog glazbenog događanja za publiku željnu drugačije zabave od onoga što se uobičajeno nudi u vrijeme valentinova i manifestacija za koju se traži ulaznica više.

  Ne propustite priliku uživati u pozitivnoj, žestokoj, zaraznoj energiiji Antivalentinova te osigurajte svoje ulaznice na vrijeme. Cijena ulaznica je 160 kn za dvije osobe i 90 kn za jednu osobu! Dostupne su u sustavu Eventima (Eventim: https://goo.gl/kikq5g), Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Recordsu te u riječkom Dallas Music Shopu.

  Više o koncertu pratite na službenom eventu:

  AntiValentinovo #3 @Dom sportova 10/02/18

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog