Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Velik interes za Erasmus+ radionicu

  U Ekonomskoj školi Braća Radić jučer su predstavnici Agencije za mobilnost i programe EU, Davor Špoljar, Ana Kunović i Dino Klarić, održali Erasmus + regionalnu radionicu u području odgoja i općega obrazovanja na temu Uvod u Ključnu aktivnost 1 – Mobilnost u svrhu učenja za pojedince, a primjer dobre prakse prezentirala je Sonja Pribolšek – Pongra, ravnateljica Osnovne škole iz Velike Ludine.

  Radionica je bila za početnike, odgojno-obrazovne djelatnike iz dječjih vrtića , osnovnih i srednjih škola koji nemaju iskustvo u pripremi projektnih prijedloga u okviru programa Erasmus +. Cilj radionice je osposobljavanje sudionika za razvoj projektne prijave za Ključnu aktivnost 1 (rok 1. veljače 2018.) kao i za razvoj Europskoga razvojnoga plana koji je njezin sastavni dio.

  Više od sedamdeset sudionika iz prve ruke je doznalo koje su mogućnosti programa Erasmus + i e-Twininga u području odgoja i općeg obrazovanja, o mogućnostima koje pruža provedba Erasmus + projekta u okviru Ključne aktivnosti 1, o mobilnosti u svrhu učenja za pojedinca (sudjelovanje u aktivnostima profesionalnoga usavršavanja na europskoj razini, o sastavljanju kvalitetne projektne prijave.

  Budući da Ekonomska škola Braća Radić već od 2002. godine sudjeluje u projektima EU i ima bogato iskustvo, bila je zajedno s Agencijom za mobilnost i programe EU, organizator ovoga značajnoga skupa.

   Ovom prigodom u školi je upriličena i retrospektivna izložba svih učeničkih radova u međunarodnim projektima pod naslovom Gradimo europske mostove od 2002. (Danica Crnov)

   

   

  Foto: Zlata Hrženjak

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog