Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ususret Zagrebačkom festivalu grupa Fluentes predstavlja pjesmu „Napokon“

  Fluentes je na dobrom putu da osvoji sve veći broj slušatelja. Njihova dva protekla singla izvrsno su prošla na svim radio postajama, a pjesma „Pusti da ljubav nosi me“ više se od pola godina držala u top 10 najemitiranijih singlova u Hrvatskoj. Na ukupnoj top listi najemitiranijih singlova 2017. godine pjesma se našla na visokom 13. mjestu!

  Pjesmi „Napokon“ mnogi već sad prognoziraju sličan uspjeh, a da su dečki na dobrom putu govori i to da je ova pjesma jedna od dvadeset izabranih koje će uživo biti izvedene u petak, 26. siječnja u dvorani Kornati na 65. Zagrebačkom festivalu.

  -Prijava za Zagrebački festival uslijedila je spontano. Imali smo pjesmu koja nam je dobra i koja ima tako dobru atmosferu, priču i emociju,“ ispričao je Goran Bošković koji je i autor teksta pjesme „Napokon“.

  Pjesmu s kojom će se Fluentes predstaviti na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu poslušajte na sljedećem linku

  Kako je nastala pjesma „Napokon“ objasnio je Goran Bošković:

  “Pjesma je nastala spontano na probi. Kako smo sad u tijeku snimanja novog albuma, hrpa ideja mota nam se po glavama. Matija je rekao da mu tri akorda u slijedu koje sam svirao zvuče dobro pa smo počeli istraživati. Međutim, kad je Davor rekao da mu je dosta pjesama gdje gitara počinje prva, rekao sam mu: ‘ova je cijela tvoja’. Dotakao je tipke klavijature i odsvirao ta 4 tona u slijedu i to je bilo to. Počeo sam pjevati melodiju na ono što je on svirao i odjednom, energija i emocija koja se stvorila bila je nevjerojatna.“

  Tekst je nastao, kako govore dečki iz benda, pod utjecajem spota kojeg su snimali za pjesmu „Kraj“. Ti prizori, crno bijeli kadrovi, emocije i atmosfera videa za „Kraj“  u Goranu su stvorili sliku čovjeka koji je napokon shvatio gdje je i kako zabrljao, te odlučio popraviti loše, u sebi izbrisati mrak i tugu.

  Foto: Mihl

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog