Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uručenje certifikata učenicima Gimnazije i Ekonomske škole

  Učenicima Gimnazije i Ekonomske škole, koji su ostvarili najbolje rezultate u natjecanju u stranim jezicima “Best in English” i Best in Deutsch”, a čiji organizatori su Institut Educa i BHV Education, danas će biti uručeni certifikati, doznajemo od Ive Kušek, iz BHV Education.
  Za rezultate ostvarene iz engleskog jezika certifikat su zaslužili: Marija Sabljo, Lovro Knezović i Martina Goluža – učenici Gimnazije Antuna Gustava Matoša.
  Certifikat iz engleskog jezika zaslužili su i učenici Ekonomske škole: Danijela Tokalić, Luka Pitinac i Ana Blažević, a troje učenika također te škole; Fabio Di Carlo, Mihaela Poplašen i Ivona Nedić ostvarili su najbolje rezultate iz njemačkog jezika.
  Osim učenicima, certifikat će biti uručen i njihovim profesorima, a prigodna svečanost održat će se u Ekonomskoj školi u 12:30, a u Gimnaziji u 15:40.
  Podsjetimo, na ovom natjecanju, koje se provodi preko Interneta, sudjelovalo je 88 škola iz Hrvatske s ukupno 2.343 učenika, a u ukupnom plasmanu đakovačka Gimnazija zauzela je 20. mjesto iz engleskog, dok je Ekonomskoj školi pripalo 16. mjesto iz njemačkog i 62. iz engleskog jezika.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog