Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Udruga Svjetlost u projektu Zaželi

  Socijalno-humanitarna udruga Svjetlost Đakovo jučer je u Vukovaru potpisala ugovor o sudjelovanju u programu zapošljavanja žena Zaželi, kojim će se omogućiti zapošljavanje 15 dugotrajno nezaposlenih žena,  a koje će kroz program pomoći u kući skrbiti za 60 starijih i osoba u nepovoljnom položaju. Projektom će se udruzi dodijeliti oko 2,5 milijuna kuna  bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda, a zapošljavanje žena trajat će 24 mjeseca.

  Na prigodnoj svečanosti u Vukovaru ugovor su predsjednici Udruge Svjetlost, Ivki Piplici, uručili ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar. Partneri u ovome značajnom projektu Udruzi Svjetlost su Grad Đakovo, Hrvatski zavod za zapošljavanje i Centar za socijalnu skrb Đakovo.
  U sklopu provođenja programa Zaželi dosad je potpisano 75 ugovora vrijednih oko 260 milijuna kuna. Ukupan projekt kojim se namjerava obuhvatiti oko 3000 žena teže zapošljivih na tržištu rada koje će skrbiti za oko 12000 starijih osoba, težak je više od 400 milijuna kuna. Provodit će se do 2020. godine uz sufinanciranje Europske unije.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog