Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Noć muzeja u Muzeju Đakovštine

  Program Noći muzeja u Muzeju Đakovštine također počinje u 18:00 sati, ali u muzejskom dvorištu kovačkom radionicom  i srednjovjekovnim strelištem. Posjetitelji će moći saznati nešto više o obradi metala kroz izradu replika oružja i oruđa iz prošlosti. Na radionici ”Viteški sati” svi zainteresirani imat će priliku gađati samostrelom ili saznati kakve su oklope nosili vitezovi u srednjem vijeku. U sklopu radionice moguće je i kupiti povijesne replike oružja namijenjene i prilagođene dječjem uzrastu.

  U  20:00 u izložbenoj dvorani počinje projekcija izabranih epizoda ”Đakovačkih kronika” iz 1971., 1972. i 1973. godine, koju su pripremili članovi Foto-kino kluba Đakovo. 

  U 21:30 je otvorenje izložbe radova suvremenih đakovačkih likovnih akademskih umjetnika ( Duvnjak, Germovšek, Adrić – Soldo, Kolobarić, Budimir, Brandis, Balekić, Marić, Karas, Petrović i Beljan), a ovogodišnji program Noći muzeja u Muzeju Đakovštine završit će koncertom Zrinke Posavec i ansambla Domaći koji će posjetitelje povesti u svijet sevdaha i panonike od 23:00 sati.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog