Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Reakcija na sastav Kulturnog vijeća Grada Đakova: “Kulturno vijeće Grada Đakova ili Umjetničke akademije Osijek”

  “Kulturno vijeće Grada Đakova ili Kulturno vijeće Umjetničke akademije u Osijeku”, naziv je osvrta Ivanke Raguž, voditeljice programa “Bar´kultura”, kojim izražava nezadovoljstvo što je od pet članova tog tijela njih četvero s Umjetničke akademije u Osijeku.
  “Nisam zadovoljna ovakvim izborom te sam mišljenja da je u Vijeću trebalo biti više ljudi koji djeluju u Gradu i bolje poznaju problematiku našeg mjesta. Đakovo je inspirativna sredina i u svakom smislu ima puno više potencijala od drugih slavonskih gradova, a posebno u kulturi”, ističe u osvrtu Ivanka Raguž.
  “Osijek je grad sjeverno od Đakova. Mi smo centar iz kojeg treba gledati na sve četiri strane svijeta, nismo provincija i trebamo graditi svoj kulturni identitet. Bojim se da članovi Vijeća koji su previše vezani za drugi grad neće naći snage za to. Gotovo svi članovi novoizabranoga Kulturnog vijeća su zaposlenici jedne ustanove, što također nije dobro za Đakovo”, zaključuje u svojoj reakciji na imenovanje članova Kulturnog vijeća Grada Đakova Ivanka Raguž, voditeljica programa Bar´kultura.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog