Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “HDZ više ne smije iznevjeriti birače”


  Kraćom svečanošću održanom u Hrvatskom domu sinoć je obilježena 28. obljetnica osnivanja đakovačkog HDZ-a.
  Minutom šutnje odana je počast prvom hrvatskom predsjedniku i utemeljitelju HDZ-a dr. Franji Tuđmanu i poginulim braniteljima, a u prigodnom obraćanju predsjednik Gradske oganizacije HDZ-a Marin Mandarić podsjetio je da je HDZ nakon 16 godina osvojio vlast u gradu.
  “Puno je posla pred nama, jednako kako se naši utemeljitelji prije 28 godina nisu bojali, tako se ni mi ne bojimo izazova. Imamo vertikalu vlasti i konačno je vrijeme za boljitak u Đakovu”, poručio je u predsjednik Mandarić pozdravljajući nazočne na svečanosti među kojima je bilo i nekoliko utemeljitelja đakovačkog i osječko-baranjskog HDZ-a.
  Župan Ivan Anušić, izaslnaik predsjednika stranke Andreja Plenkovća i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a rekao je da se “pobjedama na lokalnim i parlemantarnim izborima HDZ vraća u Osječko-baranjsku županiju te da stranka više ne smije iznevjeriti birače”.
  “Dugo se u Osejčko-baranjskoj županiji nije ozbiljno radilo, a mi smo već počeli s nekim projektima”, kazao je Anušić najavivši da će HDZ svojom “iskrenošću, konkretnošću, inicijativom, znanjem promijeniti trendove te planski i strateški dovesti do razvoja”.
  “Mjesta za pesimizam i sumnju nema”, konstatirao je na kraju Anušić najavivši da će se prvi rezultati vidjeti već tijekom 2018. godine.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog