Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dočekaj Novu u Svečanoj dvorani Stross

  Ma mislim da u 2018. godinu treba ući sa stilom, a Nova godina će se sa stilom čekati u Svečanoj dvorani Stross – novogodišnja večera u 4 slijeda, široka ponuda i neograničena konzumacija pića, bogata tombola, vatromet, živa glazba do ranih jutarnjih sati uz Glazbeni sastav SOUND, a bit će i još iznenađenja. Što se tiče spomenute tombole, treba reći da je glavna nagrada 7 dana ljetovanja na Jadranu. Čini mi se da bolje niti ne može. Jedini problem bi mogao biti ograničen broj ulaznica pa bi bilo dobro požuriti s rezervacijom, rekla nam je Tajana Čapalija.

  Obnovljena i preuređena Svečana dvorana Stross otvorila je svoja vrata u ljeto ove godine. Velika dvorana može primiti 650 osoba i idealna je za svadbene svečanosti, a postoji i mala dvorana, kapaciteta 100 osoba, koja može poslužiti za različite domjenke, proslave djevojačkih, rođendana…

  -Voljela bih naglasiti kako je Svečana dvorana Stross stvarno jedna od najvećih u Slavoniji. Cilj nam je ponuditi našim mladencima sve na jednom mjestu, pa tako u sklopu dvorane imamo i 12 dvokrevetnih soba, gdje se, nakon odlične zabave, mogu smjestiti i odmoriti i mladenci/slavljenici i njihovi gosti, govori Tajana.

  Tko god je prolazio ulicom Nikole Tesle, na broju 74 mogao je vidjeti dvoranu, ali i veliki parking za goste.

  -Ove godine napravili smo puno promjena, mislim da se to vidi po samom uređenju dvorane. No za iduću godinu planiramo još veće promjene i širenje naše ponude, dodala je Tajana.

  Više o dočeku Nove godine saznajte na Facebook događaju, a o svečanoj dvorani Stross na Facebook stranici Stross svečana dvorana. Za sve dodatne informacije nazovite na broj 098 197 1677.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog