Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Davorin piše diplomski o razvoju poljoprivredne djelatnosti u Osječko-baranjskoj županiji

  Mnogi studenti pišu diplomske radove koje temelje na različitim istraživanjima. Među njima je i Osječanin Davorin Jašinski, student diplomskog studija Prostorno planiranje i regionalni razvoj na Geografskom odsjeku zagrebačkog PMF-a, koji je svoje istraživanje i diplomski rad posvetio našoj Osječko-baranjskoj županiji i razvoju poljoprivredne djelatnosti.

  „Plodno poljoprivredno tlo u strategijama razvoja naše Županije predstavlja jedno od najvažnijih razvojnih resursa, dok smo u isto vrijeme suočeni s gospodarskim zaostajanjem, nezaposlenošću, iseljavanjem stanovništva itd. U tom kontekstu, logično je razmišljati o stvarnoj važnosti i potencijalima poljoprivrede, problemima i usporavajućim faktorima u njenom razvoju te potrebnim promjenama u kreiranju nadležnih politika s ciljem postizanja pozitivnijih razvojnih trendova u budućnosti,“ ističe Jašinski dodavši da je u svemu tome izrazito važno mišljenje poljoprivrednika. Upravo na temelju njihovih promišljanja želi prepoznati ključne otežavajuće faktore, pogrješke u dosadašnjem načinu upravljanja te čuti prijedloge za razvoj u budućnosti. Zbog toga je napravio anketu koju možete ispuniti na linku. Namijenjena je svim vrstama poljoprivrednih gospodarstava, odnosno nositeljima OPG-ova, poljoprivrednih zadruga, poljoprivrednih obrta i poljoprivrednih trgovačkih društava. Anketa je anonimna i namijenjena isključivo u akademske svrhe, a za njeno rješavanje potrebno je desetak minuta.

  „Nakon istraživanja, vrlo rado ću podijeliti svoja saznanja sa slušateljima i čitateljima Radio Đakova,“ kaže nam ovaj student.

  Isto tako, ako ste student i trebate pomoć u distribuciji svojih istraživanja, slobodno nam se javite.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog