Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Božićni video đakovačkih gimnazijalaca postao hit

  Đakovački gimnazijalci postali su hit. Naime, snimili su odličan spot za poznatu božićnu pjesmu „Sretan Božić svakome“. Zajednički smijeh učenika i profesora, kapice, ples, gitare, bubnjevi ispunili su “hol” đakovačke Gimnazije Antuna Gustava Matoša.

  – Za one koji me ne znaju ja sam samo još jedna obična učenica u gimnaziji A. G. Matoša. No, svi koji me poznaju znaju da sam osoba koja živi u svom svijetu i ne može se koncentrirati na neke ‘bitne’ stvari u životu jer jedino što je meni bitno su ideje koje mi se stvaraju u glavi, a takvih je milijun. Volim slušati priče različitih ljudi i prenositi ih putem videa i fotografije jer me riječi drugih inspiriraju. Tako su me Oliverove riječi, iz pjesme Bijeli Božić, inspirirale za snimanje ovog spota. Oliver je rekao ‘možda takav jedan dan zbliži cijeli svijet’ i to mi je jedan od najljepših stihova iz svih pjesama jer smatram da Božić ima upravo tu moć – zbližiti cijeli svijet, ili cijelu školu, rekla je maturantica Ivona Knežević, inicijatorica ovog snimanja, za portal srednja.hr.

  Video je snimio učenik 3. razreda, Luka Vidović, a posebne zahvale na kraju ovog video spota dobili su: profesorica Maja Troha, psihologinja Josipa Hardi, razrednik Marko Muller, profesorica Maja Vuksanović i profesor Tomislav Ljepotić.

  https://www.youtube.com/watch?v=duLKnPCoHFE&feature=share

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog