Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vrt Strukovne škole u konkurenciji za “Zlatnu povelju” HRT-a

  Završen je odabir najljepših školskih vrtova u Republici Hrvatskoj, a tradicionalno svečano proglašenje pobjednika u nekoliko kategorija održat će se u petak, 24. studenoga u HRT-ovu radijskome koncertnom studiju Zvonimir Bajsić s početkom u 13.00.
  Ove godine na natječaj se javilo više od stotinu odgojno-obrazovnih ustanova diljem Republike Hrvatske, a u najužem izboru za glavnu nagradu za najljepši školski vrt u Hrvatskoj – Zlatnu  povelju Hrvatske radiotelevizije – među tri kandidata plasirao se školi vrt Srednje strukovne škole Antuna Horvata iz Đakova, doznajemo od ravnatelje Mirka Ćurića.
  Ekološko-obrazovni projekt Najljepši školski vrtovi Hrvatska radiotelevizija (HRT) provodi u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te uz potporu Ministarstva poljoprivrede, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te mnogobrojnih privatnih donatora.
  U projektu Najljepši školski vrtovi u Republici Hrvatskoj sudjeluju učenici osnovnih i srednjih škola, učeničkih domova, djeca iz dječjih vrtića te polaznici iz centara za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju. Ekološki i obrazovni projekt Najljepši školski vrtovi ove godine proširen je na sve platforme Hrvatske radiotelevizije – na Hrvatski radio (HRT – HR), Hrvatsku televiziju (HRT – HTV), mrežne stranice Hrvatske radiotelevizije, multimedijsku platformu HRTi i društvene mreže. Snimka svečanosti bit će prikazana na Četvrtome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 4) početkom prosinca.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog